– En tradisjonell teknikk i et “nytt” materiale

Tømmerhus er ikke noe nytt fenomen i Norge og de fleste har et forhold til denne tradisjonelle byggeteknikken. Finnlog har imidlertid tatt teknikken videre og gjør dette på en ny og innovativ måte. Våre tømmerhus er laget i limtre, er miljøvennlige og de færreste modellene ligner på tradisjonelle tømmerhus.

Teknikken og konseptet vi har utviklet gjør at vi kan gi en 10 års garanti på produktene våre og vi er Europas største leverandør av hus laget i limtre. Ved å bruke limtre istedenfor hele tømmerstokker, får materialene andre og sterkere egenskaper. Treets isolasjonsevne ivaretas, men blir sterke og mer stabil når de lamineres sammen til stokker av limtre.

Med lafteteknikken vi har videreutviklet kan vi tilby et utrolig bredt spekter av stilarter. I tillegg til en omfattende katalog av ferdigdesignede arkitekttegnede bygg, kan man spesialtilpasse modellene til sitt helt egne personlige drømmehus.

Noen ønsker tykke tømmervegger og andre tynne trepaneler. Finnlog prefabrikerer materialene spesielt til hvert prosjekt og har profiler fra 88×180 mm og helt opp til 270×260 mm. Limtreteknikken gjør at gir et minimum av sprekker og en god isolasjonsevne.

Du kan lese mer om de tekniske sidene rundt tømmerhusene våre under siden Nyttig informasjon. http://finnlog.no/nyttig-informasjon/

Har du spørsmål, erfaringer eller innspill, så ta gjerne kontakt med oss» http://finnlog.no/kontakt/

Tømmerhus

Bolighus i tømmer : http://finnlog.no/tommerhus/