Med Finnlog får du profesjonelle utbyggere som vil sørge for at du får akkurat det kvalitetshuset du drømmer om. Vi tilbyr komplette bygningstjenester og prøver å være så fleksible som mulig.

Byggingen av boksen (rammen) inneholder som regel installasjon av utvendige vegger, vinduer og tak. Denne tjenesten passer for personer med kompetanse, tid og lyst til å delta selv i byggeprosessen og på denne måten redusere byggekostnadene.

Kompleks tjeneste eller ferdighus inneholder alle arbeider frem til ferdigstilt hus. Det betyr vanligvis bygging av eksterne ruter, fundamentarbeider, intern kommunikasjon, snekker og oppussingsarbeid, samt en rekke andre arbeider som er nødvendig for byggingen av huset. Velger du kompleks tjeneste vil våre erfarne spesialister stå for hele prosessen frem til huset står ferdig.

Vi i Finnlog vektlegger et godt samarbeid med våre kunder slik at husdrømmen blir akkurat som planlagt. Finnlog satser på kvalitet og høy kompetans, og er en solid aktør i markedet som har kommet for å bli. Vi skal fortsette våre verdifulle tradisjoner og tilby moderne tømmerhus og ferdighus av limtre.