Det å kjøpe et hus er en vanskelig oppgave: det er mange selgere på markedet og ikke alltid like lett å bestemme seg. Vi gjør det enklere for deg å foreta valget.

Hvorfor velge Finnlog?

Finnlog OÜ som er innehaver av varemerket Finnlog har fått kredittvurdering AA fra Krediidiinfo (Kredittinformasjon) og har drevet virksomhet på flere markeder i 15 år.
Husbygging er en stor investering. Skaff deg en samarbeidspartner som du kan stole på!

Finnlog har beste kvalitet

Kvaliteten for våre hus kontrolleres statens tilsynsorganisasjon i Finland- VTT. God byggekvalitet sikres med kontinuerlig samarbeid med beste byggeeksperter og ingeniørhøyskoler. Man kan godt stole på Finnlog’s byggearbeidere og deres erfaringer: hver brigade oppfører årlig flere enn 10 hus og gjennomsnittsansiennitet for våre spesialister er lengre enn fem år.

Sett pris på god livskvalitet og velg alltid den beste!

Sertifisert over hele verden

Finnlog er blitt tildelt Russlands samsvarssertifikat „Сертификат Соответствия” og europeisk sertifikat for teknisk godkjenning „Eurooppalainen tekninen hyväksyntä ETA-12/0353” fra VTT Expert Services OY (Finland).
Disse dokumentene bekrefter at ethvert Finnlog hus oppfyller de strengeste kravene.

Finnlog hus har en trygg garanti

Vi gir 10 års garanti for husets bærende konstruksjoner for alle hus som kjøpes hos oss.
Dette en garanti som kan kun gis ut av foretak, som har vært på markedet minst like lenge!

Finnlog tømmerhus holder godt på varmen

I 2009 ble det utført praktisk forskningsarbeid ved Tallinn teknisk høyskole som beviste at isolasjonsevnen til Finnlog tømmerhus i reelle uteforhold er 15% større enn varmegjennomgangskoeffisienten som brukes i beregninger for tiden. Finnlog tømmerhus er utstyrt med moderne tekniske systemer og er dermed både energisparende og varmeisolerende.
Bli ikke villedet av tilfeldige meninger ved husvalg, undersøk nærmere!

Moderne arkitektur

Samarbeid med flere topparkitekter har hjulpet Finnlog å skape enestående og iøynefallende tømmerarkitektur, som med sin nyskapende tankegang søker komfort og funksjonalitet.

Vi mener at et hjem bør fullføres som en skreddersydd dress: nøyaktig b i henhold til beboernes ønsker og behov.