Jeg vil gjerne bygge et nytt tømmerhus fra Finnlog!

N. J. og hennes familie har bodd i et Finnlog tømmerhus i tre år.  Familien på 4 er så langt meget fornøyd med sitt ferdighus på 197 kvadrat. “Huset er varmt om vinteren og behagelig om sommeren”, sier N.J.

“Nå er det tidlig vår innendørs, for selv om det er råkaldt ute, har vi det varmt og behagelig i vårt tømmerhus. De store vinduer mot sør slipper inn mye solvarme og solen varmer opp rommene selv om det er fortsatt skikkelig kaldt ute. Vi har vært spesielt fornøyde den siste tiden – i tillegg til at huset er både økologisk og økonomisk, er det koselig, naturlig og varmt“, sier N.J. Familien fremhever kvaliteten de opplever i huset som hovedgrunnen til at de er så fornøyde med Finnlog og den unike tilliten de viser selskapet. I tillegg har Finnlogs arbeidskultur og den innstillingen selskapet har møtt familien med som kunder, vært avgjørende for det gode resultatet

Gode kunderelasjoner ble avgjørende

Allerede tidlig i forholdet ble det klart at N.J og hennes kommende familie aldri ville slå seg ned i en leilighet. Både N.J og mannen var fast bestemt på at de ønsket å flytte i hus. Men hva slags hus kunne passe til den unge familien? Dette var overhodet ikke et vanskelig spørsmål siden begge visste hva de ønsket.

Både N.J. og hennes ektemann hadde tilbrakt mye tid på sine besteforeldres bondegårder når de var små. Landsbygdas atmosfære hadde festet seg i begges hjerter og derfor kom beslutningen om å bygge et tømmerhus ganske enkelt.

“Når vi skulle bygge et ferdighus i limtre var det tre selskaper på markedet som drev med salg av finske tømmerhus. Vi valgte ut ett av disse, men dessverre var kundeservicen de ga oss ikke bra nok. Vi valgte istedet Finnlog siden her ble vi som familie og våre ønsker og behov, godt ivaretatt”, sier fruen. “Vi tenkte først på rundtømmer, men i området der vi bor er det små tomter og det er ikke tillatt å bygge hus med rundtømmer. Finnlog hadde en utmerket løsning for oss – hjørnene på huset vårt ble dekket med dekorasjonsplanker og huset ser ut som et helt vanlig ferdighus med kledningsbord av tre.“

I tillegg var selskapet villig til å utarbeide et spesialprosjekt uten tilleggsavgift. “Vi fikk akkurat det hjemmet som vi drømte om. Under byggingen av ferdighuset møtte vi ingen problemer eller komplikasjoner underveis.“

“Jeg stoler 100% på dette selskapet!”

N.J. har flere venner som har bygget hus de siste årene og alle er like overrasket over hvor varmt hun snakker om Finnlog, deres håndtverkere og den jobben de har gjort. “Det å bygge et tømmerhus var utrolig spennende selv om det selvfølglig var en del stress knyttet til selve byggingen. Hver dag måtte vi bestemme et eller annet, finne kompromisser og besøke byggeplassen. Samtidig var det en veldig spennende og lærerik tid og ved bygging av et tømmerhus ser man resultatene raskt – det tar kun et halvt år før huset står ferdig”, sier N.J.

Hadde familien valgt annerledes i dag? Overraskende nok ville de ikke ha endret mye. Disse små forandringene som N.J. og hennes ektemann ser for seg, kan stort sett gjennomføres ganske enkelt. “Vi vil gjerne utvide terrassene. Denne typen smådetaljer kan man ikke forutse før man bor i huset. Resten av huset passer oss utmerket. Vi har planlagt å gjennomføre en del arbeider som ikke ble gjort mens huset ble oppført i løpet av dette året. Jeg kommer ikke til å spørre om pristilbud fra noen andre selskaper. Og hvis vi får behov for å bygge enda ett ferdighus, kommer vi sikkert til å velge et nytt tømmerhus fra Finnlog. Våre venner tror fortsatt ikke på at vi ikke har hatt noen reklamasjoner til byggeentreprenøren. De ser like overrasket ut når jeg sier at vi gjerne vil bygge to eller tre nye hus med Finnlog”.

Se video om bygging av spesialdesignet tømmerhus.