Magne: “Jeg anbefaler Finnlog absolutt”

Vi visste egentlig lenge før vi begynte å bygge at vi ville ha et tømmerhus. Kona mi er estisk, så når vi begynte å se etter produsenter, vurderte vi også Estland. Til slutt ble vårt valg snevret ned til tre selskaper: ett fra Norge og to fra Estland. Vi bestemte oss tidlig i prosessen at vi ikke ønsket å ha et standardhus ut av en katalog og dermed ville vi bruke våre egne arkitekttegninger.

Til slutt valgte vi Finnlog på grunn av at det var lett å komme i kontakt, å møte, og å diskutere ting over med dem. Finnlogs pristilbud var konkurransedyktig i forhold til andre, og jeg hadde også hørt gode ting om limtre som materiale.

Jeg liker å bygge derfor var vi på jakt etter et råbygg som jeg kunne bygge ferdig selv. Dette er grunnen til at vi bestilte en løsning med et tett hus med tak, vinduer og dører på plass – klar for innvendig arbeid. Det støtte ikke noen store problemer til i prosessen: det var små misforståelser når det kom til noen metalldeler, men disse problemene ble løst raskt. Da den første delen av leveransen ankom den norske grensen, måtte lastebilsjåfør vente en liten stund fordi vi ikke visste at MVA måtte betales på forhånd, men derfra gikk alle følgende leveranser som smurt. Det tok omtrent ei uke for Finnlog å få huset under tak og det tok meg omtrent et år å fullføre byggingen fordi jeg hadde en fulltidsjobb og  ønsket å gjøre alt selv.

Vi virkelig fikk huset vi hadde drømt om. Det er romslig med boareal på 240 m² og med en kjeller på 130 m². Vi har bodd i huset i 2 år nå og er veldig fornøyd med kvaliteten på materialet og sluttresultatet. Vi bestemte oss for å bruke vannbåren gulvvarme som er koblet til peisen, og vi har også solcellepaneler på taket som gir en anstendig mengde energi. Hvis jeg hadde en sjanse til å bygge helt på nytt, ville jeg egentlig ikke endre noe som helst, bortsett fra plasseringen av baderommet vårt, kanskje.

Vi har vært veldig fornøyd med kvaliteten og hastigheten på Finnlogs kundeservice og vi setter pris på deres måte å følge opp, så, ja, jeg anbefaler dem absolutt!

Magne fra Otta, Nor