Det blir som avtalt med Finnlog

Jeg har tidligere bygget en elementhytte i Nord-Norge som har gitt meg mange gleder. På grunn av min store interesse for tømmerhytter, ønsket jeg at mitt neste prosjekt skulle bli en tømmerhytte. Jeg var også klar på at hytta skulle bygges av laminerte tømmerstokker som er sterkere og mere stabil enn det massive tømmeret vi vanligvis bruker. Resultatet blir en hyttevegg med tømmer uten vridninger og store sprekker, og som gir tettere «knuter» og mindre varmetap enn den tradisjonelle laftestokken.

Jeg hadde allerede funnet et par produsenter som jeg vurderte før jeg møtte Finnlog på «Hyttemessen» på Hellerudsletta.

Jeg må innrømme at det å velge en utenlandsk leverandør var i begynnelsen en skummel idé, særlig på grunn av det jeg tidligere hadde hørt om dårlige erfaringer som andre nordmenn hadde hatt med utenlandske leverandører. For meg ble det likevel avgjørende at dette var et finsk produkt med de gode egenskapene til laminert tømmer, prisen på prosjektet og gode referanser fra kunder i Norge som jeg kontaktet.

Og jeg ble ikke skuffet. Prosjekteringsprosessen av min skreddersydde tømmerhytte gikk smidig, og Finnlog var virkelig fleksible. Vi diskuterte endringer underveis og mine avgjørelser ble raskt og nøyaktig utført. Finnlog var også flinke til å kommunisere. Vi hadde en klar og oversiktlig kontrakt og Finnlog holdt seg til budsjettene vi hadde avtalt.

Snekkerne som bygde min hytte i Espedalen var ordentlige fagfolk, virkelig første klasse. Jeg synes at taket kanskje kunne ha vært utført på en annen måte, men alt i alt synes jeg at jeg fikk en hytte akkurat slik som jeg hadde forestilt meg.

I gjennom hele prosessen hadde jeg en god dialog med Kuldar fra Finnlog som var prosjektleder og kontaktpersonen min, og et par problemer som oppsto ble løst.  Jeg kan uten forbehold anbefale Finnlog som byggepartner, og kan bekrefte at det blir som avtalt også med utenlandske leverandører hvis du velger de rette!

Johan fra Oslo, Norge

 

tømmerhus

tømmerhus

tømmerhus

tømmerhus