Vi takker alle som deltok i kampanjen for flotte husbeskrivelser. Vi har tatt kontakt med vinneren.

Finnlog har gjennom sine 15 virksomhetsår skapt mange hjem, som både eiere og Finnlog selv er svært stolte av. Gjennom tidene har vi intervjuet glade huseiere. Nylig har vi publisert kundehistorier med Liina Randpere, og med Erika og Olaf.

Kundehistorien til Erika og Olaf

I fjor oppførte Finnlog et praktfullt laftehus i Norge med svært spesielt utseende, noe som vi er virkelig stolte av. Huset kjennetegnes av en gigantisk glassfasade mot sør, som gir mye romslighet og lys til stuen. Les nærmere om historien bak oppføringen av laftehuset til Olav og Erika.

LES MER

Kundehistorien til Liina Randpere

Liina Randpere med sin familie bor siden 2017 i et koselig laftehus designet og oppført av Finnlog. Vi ba Liina, som alltid har en positiv holdning til å beskrive historien bak deres nye hjem. Les nærmere hvordan tankene til Liina og hennes samboer om et nytt hjem ble til virkelighet.

LES MER

Kampanjeregler

1.For å delta i kampanjen legg inn beskrivelse av et laftehus du drømmer om på kampanjesiden finnlog.no/kampanje2018. Finnlog OÜ velger ut beste blant alle beskrivelser.
2. Prisen i kampanjen "Drømmehjem" er et arkitektonisk skisseprosjekt med en verdi på 20 000 NOK, som inneholder utarbeiding av husets generelle konsepsjon, etasjeplaner, oversikt, snitt og et par 3d-bilder.
3. VIKTIG! Arkitektonisk skisseprosjekt kan kun utarbeides dersom det foreligger en tomt og plan av tomten.