Bli en del av suksesshistorien til Finnlog!

Finnlog driver med design, salg og oppføring av individuelle boliger i heltre. Vi har spesialisert oss på boliger i heltre hovedsakelig fordi vi driver vår virksomhet i regioner med lange tradisjoner og stor etterspørsel etter trehus.

Her finner du noen viktige stikkord om vår virksomhet:

  • Våre hus er bærekraftige, miljøvennlige, og med lite økologisk fotavtrykk.
  • Vi bruker naturlige byggematerialer.
  • Husene fra Finnlog holdbare og bygget for et helt liv, som gjør at vi kan også tilby 10 års fabrikkgaranti.
  • Hvert hus er egenartet, og utformet i henhold til ønsker og behov til den nye huseieren.
  • Mange av byggematerialene henter vi fra regionen, hvor huset blir oppført. Dette bidrar til å redusere kostnader og byr samtidig på hus av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Denne handlingsmåten gir ikke bare kostnadsbesparelser, men er også bærekraftig.
  • Arkitekturen til husene fra Finnlog er inspirert av lokal arkitektur, for å passe til forbrukere på forskjellige markeder.
  • Vårt team består av talentfulle personer med lang erfaring, som skaper drømmehjem hver eneste dag.
  • Finnlog er et lønnsomt og stabilt selskap, men har samtidig en stor ambisjon til å forfriske boligmarkedet med et innovativt produkt.

Vi har vært i drift i over 15 år i Estland, og på andre markeder som Russland, Tyskland, Norge, Latvia, India. Det strategiske formålet til Finnlog er å øke betydelig andelen av utenlandske markeder i selskapets samlede omsetning. Dessuten anser vi det viktig å fremme innovativ trearkitektur, og dermed skille seg ut blant konkurrenter med vårt design.

For å oppnå våre formål planlegger vi å lansere Finnlog lafte- og CLT-hus på finsk marked. Vår første hensikt er å introdusere CLT-hus på finsk og tysk marked. Deretter planlegger vi å utvide oss til andre markeder i fremtiden.

Hvis du ønsker å motta mer informasjon om hvordan du kan dra bytte av suksesshistorien til Finnlog, kontakt oss på: fundraise@finnlog.eu