Kan du gjøre om et eksisterende ferdighus, tilpasse det for bjelker av limtre slik at jeg kan bestille akkurat dette huset av dere?
I prinsippet er det mulig å bygge på eksisterende ferdighus og lage et prosjekt for bjelker av limtre tilpasset dette huset.  Et nøyaktig svar kan vi gi etter at vi blir kjent med prosjektet.

Hvilken type tre er brukt i produksjon av bjelker?
Vi bruker bartre: gran og furu. Trebjelkene vi får har meget høy kvalitet. Tretype påvirker ikke prisen av bjelker. Bjelker av gran er lysere og med små kvister. Bjelker av furu har mørkere farge, store kvister, og er mer markant. Når du skal velge tretype, bør du velge det du liker best visuelt.

Hva er forskjellen på ordinær bjelke og en bjelke av limtre?
Ordinær bjelke er laget på sagbruket av vanlig tømmer som gir det en klar form, sager av fire kant og gjør ikke noe ekstra manipulasjoner av treet. I produksjonen av limtre sages tømmeet i bord av en viss tykkelse, som etter nøye bearbeiding slås til lameller. Hver bjelke lages av seks lameller som limes sammen slik at kjernen til tømmeret er den ytre siden av bjelken. Resultater gjør at limtre har svært høy styrke og stabilitet, og det har også høy termisk (varme) isolasjon. Bjelker av limtre har ingen sprekker og tømmerhus av limtre er mye mindre utsatt for krymping, som gjør det mulig å redusere bygingstiden av huset. I tillegg har limtre en god mikroklimaregulator. Limtre kontrollere luftfuktigheten.

Er det mulig å bygge et hus av bjelker etter et individuell prosjekt? Hvordan påvirker dette prisen på byggingen?
Ja, individuelle prosjekt er mulig. Kostnadene for bygging er ikke avhengig av om det brukes såkalt standard prosjekt eller individuelt. Det som avgjør prisen på huset er areal av prosjektert hus og kompleksiteten i prosjektet.

Kan det være at vi selv gir Dere tømmer til husbygging Remus 130,5 m2, og hvilken alternativer  finnes  i dette tilfellet?
Bjelker av limtre lages av nøye utvalgte råvarer og bare fra visse deler av treet, som er pre-tørket, levert fra en bestemt region, og som har gått gjennom streng kontroll. Dette er en kvalitetssikring som bare vi kan gi for våre egne råvarer. I tillegg må du beregne fraktkostnader og produksjonskostnader hvis du ønsker å bruke min egen skog. For et mer nøyaktig kostnadsoverslag inviterer vi gjerne til en konsultasjonstime hvor du kan lære mer om alle våre tilbud, samt vi får godt forståelse for dine ønsker.