BELENUS 99 m²

Belenus er en optimal og kompakt bolig. Med sine utvendige dimensjoner passer den godt  både i urbant miljøet eller i naturvakre steder rundt hele landet takket være sin effektfulle glassfasade som har mulighet for åpning.

Boligen er prosjektert med optimal kapasitet for en gjennomsnittlig familie uten å måtte gi opp eneboligens bekvemmeligheter. Bygningen er planlagt med tre soverom, baderom, badstue, teknisk rom, husholdningsrom. Det er planlagt skap både i hall og korridor. En stor stue som er åpen helt til himlingen, og kjøkken med en endevegg med store  glassflater, som gir mye lys og romslighet.

1K majaV2Final

 


 

AIBELL 99 m²

Aibell er en god slektning til Belenus – selv om planløsningene er like, har stue og kjøkken hos denne modellen blitt mer separate, og det er prosjektert også en skjermet terrasse utendørs hvor man kan nyte en god kopp te på en regnværsdag.

Boligen er planlagt med tre soverom, et baderom med en liten badstue, et teknisk rom, et husholdningsrom og partisjonert stue og kjøkken. Det er planlagt skap både i hall og korridor. Boligens store vinduer åpner i terrassens retning, og på gatesiden finnes det hovedsakelig tekniske rom, som gir oppholdsrommene tilstrekkelig privathet på tomtens gårdside.

1K majaR1F

 


 

CLEENA 131 m²

Cleena er en minimalistisk bolig, som er funksjonelt fordelt på to nivåer. På første etasje ligger såkalte offentlige rom – gang, kjøkken, stue, baderom med badstue, husholdningsrom, separat toalett og teknisk rom. Ved plassering av rommene er det også planlagt mest mulig plass til oppbevaring og skap i gangen. På andre etasje finnes det tre soverom, hvorav ett er også planlagt med egen garderobe. På andre etasje finnes det også et lite toalett.  På loftet er det prosjektert takvinduer i tillegg til såkalte franske balkonger.

2K mayaR1