Finnlog ferdigstilte i nærheten av Oslo et hus som vi startet å bygge i juli i fjor. Oppføringen av denne mektige boligen var omfattende og konstruksjonsmessig komplisert, men alt gikk bra og byggeprosessen var smidig.

Bolighuset består av to etasjer, men det er også delvis planlagt kjeller. Kjelleretasjen rommer teknisk rom, bod og treningsrom, i første etasje finnes det husholdnings-, vaske- og badstuerom, samt gjesterom og romslig stue med åpent kjøkken. I andre etasje er det sove- og vaskerom.

Huset er konstruert med klassiske 240mm tømmerhus-detaljer – fordeling og omramming av vinduer, osv. Som moderne og effektfullt element åpner glassfasaden seg mot sør og danner et fint luftrom i stua.

Bebygd areal: 205 m2
Bruksareal: 371 m2
Terraser og balkonger: 37 m2

Både Finnlog og eier av denne vakre boligen er virkelig stolte over resultatet. Sammen gjorde vi noe spesielt!