Det har blitt en tradisjon at Finnlog deltar hvert år i Norges største fritidsbolig messe Hyttemessen. Messen som fant sted på Hellerudsletta den 9.- 12. april hadde i år flere besøkende og standen vår fikk god trafikk. Det var hyggelig at mange viste interesse for våre nye SIMPLEX prosjekter som har blitt utarbeidet i samarbeid med den norske arkitekten Finn Sandmæl. Naturlige byggematerialer og god energieffektivitet i Finnlogs hus og hytter var hovedtemaer som ble diskutert. Finnlog fikk spennende kontakter fra privatsektor og ble kjent med mulige samarbeidspartnere og diskusjoner om flere nye byggeprosjekter er nå i gang.

Hyttemessen var en suksess for oss og en riktig flott start på sesongen. Alle som besøkte oss i standen og meldte interesse for å vinne tilpassede hustegninger fra Finnlogs arkitekter må ikke vente lenge nå – vinneren blir trukket den 15. mai!

Stor takk til alle besøkende og lykke til med trekningen!

073

104