Tiden flyr, men det var ikke så lenge siden vi var utstiller på Hyttemessen 2014 på Hellerudsletta. I år, slik som hvert år, var det mange hyggelige hyttefolk som kom på besøk hos oss. Finnlog differensierte seg fra de andre ved materialtilbud og arkitektur. Det var over 10 000 besøkende tilstede og her er en kort oversikt over noen av de flotte samtalene vi hadde.

I løpet av fire dager fant vi ut at blant våre referanseprosjekter var Kleodora-prosjektet et skikkelig blikkfang for mange nordmenn, selv om det hører mer til hus- enn hyttekategori. Disse lyse sommerfarger i fredelige og vakre omgivelser fikk alle til å smile.

Kleodora

Men ikke alle kjente fordelene med limtre som byggemateriale, så det var en fin mulighet for oss til å presentere vår bred og langvarig erfaring med denne stabil og kraftig materiale. Vi fikk også god tilbakemelding på våre nye fjellhytter som er på tilbud i år. Hytter Balder, Brage og Frøy tilbys i tre forskjellige fasadestiler: Nordic, Finnlog Basic og Traditional. I løpet av 2014 får alle kunder 45.000 NOK i rabatt på disse tre hytter og under Hyttemessen hadde vi flere samtaler med interesserte tomteeiere i skiområder som kom med egne ideer for tilpasning og romløsning.

Balder

Frøy

Det å tilpasse et hus eller ei hytte i henhold til det man ønsker og behover regnes som en grunnleggende menneskerettighet hos Finnlog. Derfor var noen nordmenn virkelig overrasket da de fant ut at hos oss kan de få akkurat det de hadde lenge drømt om. Et funkishus som likevel har et naturlig bomiljø og godt inneklima og som kombinerer etablerte tradisjoner med modernitet? Ikke noe problem! Det beste er at det ikke er kun snakk om store ideer og et løfte om å gi prosjekter en sjanse – vi faktisk leverer disse ideer!

Prosjekt Funk

Prosjekt Funk

Oppsummert kan vi innrømme at Finnlog var populær men likevel ikke så populær som den ti uker gamle ullgrisen Selma som var på Hyttemessen for første gang og tok i mot barna i Bjørneparkens avdeling på Hyttemessen.

Foto: Torgun Brean

Bildet er illustrerende. Foto: Torgun Brean