En familie fra Haugesund ble overrasket av Finnlog
– “Jeg pleier ikke å vinne!”

I begynnelsen av 2013 deltok Finnlog på to messer i Norge – Boligmesse i Haugesund og Norsk Hyttelivsmesse i Lillestrøm. Alle som besøkte standen kunne bli med i en trekning for å vinne en tur til Estland. Ut av over 400 deltakere var det Inger Lise Bratteteig som fikk en uventet telefon fra Finnlog. “Det var helt utrolig! Jeg pleier ikke å vinne!” forklarer Inger begeistret.

“Vi besøkte Boligmesse i Haugesund og ble virkelig fascinert av Finnlogs stand og gikk forbi for å inspisere produktet mer grundig. Min mann og jeg hadde hatt en tanke på å ta en tur til Estland, men vi fikk aldri reist dit, så vi var svært fornøyde da jeg hørte et par uker senere at jeg hadde vunnet!” gjenkaller hun.

Inger som arbeider med barn i Haugesund kommune og hennes ektemann Ingevald som nå er pensjonert konsulent reiste sammen til Tallinn. “Estland virkelig var positivt overraskende! Alt var så moderne – bygninger, kjøpesentre og bilene. Folk var innbydende og vi hadde det hyggelig. Vi besøkte Gamlebyen i Tallinn og det splitter nye Seaplane Harbour museet, men vi gikk også på en tur og hadde lunsj i skogen,” forteller Inger.

Det å bo i tømmerhus

Overnatting på et Finnlog limt laminert tømmerhus var en del av hele turen. Inger snakker om opplevelsen i detalj, “I Norge er vi vant til små hytter bygget av rundtømmerstokker, men det vi opplevde på Finnlogs hus var helt annerledes. Vi ble så imponert over kvaliteten på strukturen på huset spesielt, for ikke å nevne dører, vinduer og hvitevarer. Vi laget middager selv og utprøvde noen estiske ost og røkt kjøtt. Huset hadde også en finsk sauna som vi syntes var veldig spennende og koselig. Så vi kan bare anbefale å bo i et Finnlog hus. Jeg faktisk spurte etter en katalog og husene har ikke nødvendigvis høye priser, jeg vil helst si at man virkelig får mye for pengene!”

 

Intervjuet av ExportLane