Finnlog deltok i en av de største byggemessene i verden, som hadde som hovedtema økologisk byggemåte. Messen fant sted i ExCel utstillings- og konferansesenter i London, med et samlet utstillingsareal på 60 000 m². For oss var det en trivelig overraskelse hele senteret var fullt av deltakere. Antallet besøkende i løpet av tre dager kom opp til 57.000. Det var godt å se hvor profesjonelt messen var organisert i et såpass stort og omfattende senter.

På messen i Storbritannia fanget Finnlog oppmerksomheten med sin nye messeutstilling. Vi ønsket gjennom vår utstillingsdesign å vise treets omfattende bruksmuligheter, som var tydeligvis vellykket. Designen i utstillingsboksen fikk mye ros av besøkende arkitekter, skapte stor medieinteresse og fikk også mange positive tilbakemeldinger fra andre besøkere.

Vårt hovedformål var å finne kontakter og forhandlere i hele verden. Likevel, mesteparten av kontaktene kom fra Storbritannia. Det unike smartkortbaserte kartleggingssystemet for besøkere gav oss muligheten å samle over 300 kontakter med spesifiserte kontaktopplysninger.

Finnlog fikk en utmerket opplevelse ved å delta i en såpass omfattende messe. Det er helt klart at det lønner seg å besøke slike arrangementer også i fremtiden. For tiden fortsetter vi grundig arbeid med alle kontaktene og databasen for potensielle kunder.