Året 2013 i Norge startet for oss med boligmessen i Haugesund. Haugesund er en middelstor by på Norges vestkyst. Byen har ca. 35.000 innbyggere. Den tidligere store sildebyen driver for tiden hovedsakelig med oljeindustri.

Vår messeutstilling tiltrakk seg mye oppmerksomhet, da designen var denne gangen virkelig innovativ og interesseskapende.

Vi delte ut flyers, der alle messebesøkere kunne velge sin favoritthusmodell. Etter å ha fylt ut alle obligatoriske felter kunne man levere den tilbake til oss og delta i trekningen. Vi trekker ut en naturreise for to i Estland, med overnatting i vårt visningshus og bytur i gamlebyen i Tallinn. Vinneren vil bli annonsert i løpet av siste uken i mars.

Messen var meget rik på kontakter. Vi samlet over 100 kontakter og mottar tilbakemeldinger fra messen til dagens dato. Vi håper at interessen for våre trehus vokser stadig og først og fremst takk til kommunikasjonen på boligmessen.