Finnlog Group OÜ
Keemia 4, 10616 Tallinn
Tel: (+372) 6225 845

Husprosjekter

Det er ikke noe nytt å bygge hus i tre her i Norge. Vi har bygget i tømmer i hundrevis av år, så hvordan kan vi si at vi gjør dette nytt og anderledes? Ved å bruke limtre, og gammeldags lafting som utgangspunkt bygger vi miljøvennlig trygt og anderledes. Vi har et stort utvalg av husmodeller fra tradisonelle modeller til arkitektoniske konsepthus og med mulighet for individuelle tilpasninger blir hvert Finnloghus helt unikt.

Toetasjes bolighus
Toetasjes bolighus
Toetasjes bolighus

Hvis du drømmer om et tømmerhus med en vakker trapp og to etasjer, kan du velge ditt hjem blant prosjektene her. Produktutvalget til Finnlog omfatter flere klassiske og moderne prosjekter for by- og landsbyhus i forskjellige størrelser.

Énetasjes bolighus
Énetasjes bolighus
Énetasjes bolighus

Hvis du ser etter et trappefritt tømmerhus, finner du den rette løsningen blant våre enetasjes hus. Produktutvalget til Finnlog omfatter flere klassiske og moderne prosjekter for by- og landsbyhus i forskjellige størrelser.

Villaer
Villaer
Villaer

Bygging av et fullstendig unikt hus forutsetter et spesialprosjekt, som tar utgangspunkt i beboernes ønsker og behov. En villa som er oppført som et resultat av sjelfullt samarbeid mellom kunde og en kompetent designer kan være ingenting mindre enn enestående. Se våre eksempler og bli overbevist!

Designerprosjekt
Designerprosjekt
Designerprosjekt

De ultramoderne tømmerhusprosjektene som du ser her er blitt skapt av berømte estiske designere. Hos disse fremtidshus som gjenspeiler den helhetlige tilnærmingsmåten av sine skapere er det både tre, stein og glass som har funnet sin ærverdige plass. Disse løsninger er blitt skapt nettopp med tanke på beboere med særdeles utsøkt sans for stil.

Bildegalleri
Bildegalleri
Bildegalleri

Bygging av hus begynner den vakre dagen når du starter å tenke på muligheten for et nytt hjem. Se hva vi har fullført allerede: se deg rundt både inne og ute. Husk også å se bilder fra byggeprosessen.