Finnlogi tegevjuht Alar AntonFinnlog ble startet i 2003 og har bygget mer enn 150 boliger i Estland. Vi startet med bygging av en liten badstu i tettstedet Neeme og har i dag oppnådd en sikker lederposisjon på estisk marked innen bygging av ferdighus i limtre.

Fra vi startet opp har vi jobbet kontinuerlig for å oppfylle vår visjon og målsetting: “Vi skal gode skape hjem der alle øyeblikk er verdifulle”

I 2011 bygget vi et eget visningshus hvor alle våre kunder kan selv se og føle hva vi mener er god hjemmefølelse. Link til visningshuset ligger nederst på denne siden.

Vi i Finnlog vektlekter et godt samarbeid og gode relasjoner med våre kunder. En av våre kunder har sagt til meg at vi var første byggefirma (og han hadde møtt mange i sitt liv) som han ikke hadde noen problemer med og som han gjerne ville invitere på en badstukveld når huset stod ferdig. Et godt samarbeid hjelper oss videre og viser oss at det vi vektlegger er nødvendig og riktig. Vi skaper god hjem for våre kunder.

Finnlog bygger både boliger, sommerhus og badstuer. Våre kunder kan velge de løsningene vi viser i katalogen eller en planløsning fra katalogen som grunnlag til sitt eget husprosjekt. Individuell tilpasning av prosjektene sørger for at vi har en bedre forståelse for hva det er kunden egentlig har behov for – og ikke minst – gjør kundene 100% fornøyde. Vi tilbyr lang og solid erfaring, profesjonalitet og grundig fagkunnskap, og vi kan vise til høy tillit i markedet.

Vi håper at visningshuset som Finnlog har prosjektert og bygget, tilfredsstiller dine forventninger om et koselig hjem.

Alar Anton
Daglig leder

Se video om visningshus etter prosjektet Juno fra Finnlog