Finnlamelli Eesti OÜ ble etablert i Estland i 2003. Frem til i dag har selskapet vokst til en selskapsgruppe som driver virksomhet både i Estland og forskjellige utenlandske markeder. Eksportandelen i selskapets salg/omsetning vokser stadig og utgjør for tiden nærmest 65 %. Våre viktigste eksportpartnere er Russland, Finland og Norge. Hovedoppgaven til Finnlamelli Eesti OÜ er koordinering, forvaltning og forening av datterselskapenes virksomhet.

Finnlog OÜ fokuserer hovedsakelig på utarbeidelse av arkitektoniske løsninger til laminerte tømmerhus og salg i Estland og på utenlandske markeder. Vi mener at det meget viktig å fremme innovativ trearkitektur og dermed skille seg ut blant konkurrentene.

Finnlog Ehitus OÜ bygger og driver med utvikling av sin bransje. Det er ytterst viktig at verdifulle materialene av høy kvalitet blir montert på en sakkyndig måte. Våre byggespesialister har langvarige erfaringer og de fleste har vært ansatte hos oss siden selskapet ble etablert. Opplæringsprogrammer, samarbeid med toppspesialister fra flere bransjer (f. eks. for økt energieffektivitet) og uavhengig byggetilsyn som er engasjert for kontroll av vårt arbeid sikrer alle nødvendige forutsetninger for å kunne tilby førsteklasses byggetjenester.

Rakennusliike Pak Oy er et datterselskap som er registrert i Finland, og tilbyr byggetjenester i nabolandet vårt. Erfaringer med bygging av trehus i Finland gir oss en god mulighet å kunne bruke innovative og effektive byggemetoder også i Estland.

Våre hovedverdier utgjør grunnlaget til selskapets kontinuerlig utvikling:

  • Miljøvennlig og naturlig levemiljø
    Våre hus sparer miljøet og er laget av rene og naturlige materialer
  • Vi støtter allsidig kreativitet og kontinuerlig utvikling
    Selskapet ønsker å se langt inn i fremtiden, utvikle og fornye stadig arkitekturen til l tømmerhus og ferdighus av limtre
  • Ærlighet og åpenhet
    Vi ønsker å støtte menneskenes initiativtakelse og vilje til å ta ansvar for egne beslutninger og feil

Logoen til Finnlog symboliserer de lange tradisjonene av tømmerhusbygging i Norden, et hjem som tilbyr sikkerhet og beskyttelse og knytter sammen moderne arkitektur og tømmerbygging.