Om firma

Hvorfor kjøpe hos Finnlog
Hvorfor kjøpe hos Finnlog

Beslutningen om å bygge et hjem er både stor og viktig: det finnes mange husprodusenter og det er vanskelig å skille mellom dem. Vi gjør valget enklere for deg.

Foretakets historie
Foretakets historie

Finnlog fokuserer hovedsakelig på design og salg av tømmerhus. I tillegg foregår all utvikling av designarbeid i samme firma.

Sertifikater
Sertifikater

Trekomponenter som brukes til bygging av Finnlog’s tømmerhus har gjennomgått grundig kontroll. Sertifikater fra Senteret for tekniske undersøkelser i Finland (VTT) og Senteret for byggekvalitet i Russland bekrefter at våre laminerte tømmerstokker, limtømmer, fingerskjøtt trelast og konstruksjoner oppfyller de strengeste kravene.

Menneskene
Menneskene

For at bygging av hus skal bare være ren glede er det flere spesialister på ulike områder som står til din tjeneste. Enhver av oss spiller sin rolle i at både saksbehandling, design, anskaffelse av materialer og oppføring av selve huset skal gå som smurt.

Finsk kvalitet
Finsk kvalitet

Tre er et levende materiale, og derfor skal man være spesielt nøye både ved valg og behandling av råvarer.

 

Produksjon teknologi
Produksjon teknologi

Teknologi på et høyt nivå gjør det mulig for oss å produsere mer effektivt og tilby produkter av beste kvalitet.

Miljøvennlighet
Miljøvennlighet

En stor del av mennesker fokuserer stadig mer på sin livsførsel. Trendene peker mot at mer og mer bevisst foretrekker man sunnere produkter.

Sponsorvirksomhet
Sponsorvirksomhet

Gjennom årene har vi alltid engasjert oss i sport. Vi setter pris på både sportslig og sunn livsstil, og har alltid fremmet det. Vi meddeler med glede at fra nå av har vi eget FINNLOG- basketteam.

Samarbeid
Samarbeid

Finnlog driver sin virksomhet på flere markeder og søker samarbeidspartnere i Norge som er interesserte i å tilby våre produkter og tjenester på det lokale markedet.

Media om oss
Media om oss

Tømmerhus og alt som er knyttet til bygging av tømmerhus er blitt ganske mye omtalt i media gjennom årene.  I dette kapitlet finner du innholdsrike artikler, som gir mye nyttig informasjon og inspirasjon til alle som planlegger et tømmerhus eller hytte. God lesing!

Kontakt oss
#
X
Ønsker du å representere Finnlog i Norge?

SØK NÅ Fortsett til følgende side
IKKE SPØR MEG MER Fortsett til nettstedet